Produse pentru săgeți de calitate (6)

ISO 27001 - ISO 27001 Sistem de Management al Securității Informației

ISO 27001 - ISO 27001 Sistem de Management al Securității Informației

Sistemele ISO 27001 sunt destinate nu doar protecției datelor personale, ci și protecției tuturor datelor din cadrul unei afaceri. De asemenea, sistemul protejează informații de toate tipurile, inclusiv informații online și date pe suport de hârtie. Punctul important aici este credința și asumarea de către conducerea superioară, precum și implicarea tuturor angajaților. În sistemul ISO 27001, evaluările de risc au o structură centralizată. Lucrările de evaluare a riscurilor includ o serie de activități pentru a trata, preveni, gestiona și reduce riscurile. Aceste activități trebuie să fie optimizate în funcție de mediul de risc și obiectivele afacerilor. Pentru ca evaluările de risc să rămână eficiente, este necesară desfășurarea de activități de îmbunătățire continuă.
ISO 16949 - ISO 16949 Sistem de Management al Calității în Industria Auto

ISO 16949 - ISO 16949 Sistem de Management al Calității în Industria Auto

Standardul ISO 16949 este un standard care stabilește cerințele sistemului de management al calității, în special pentru sectorul auto. Acesta a fost conceput pentru a armoniza diferitele evaluări și certificări la nivel mondial în lanțul de aprovizionare al industriei auto. A fost publicat pentru prima dată de Organizația Internațională de Standardizare (ISO) în 1999 și a fost revizuit ultima dată în 2016. Versiunea în vigoare astăzi este ISO 16949:2016. Standardul ISO 16949, atunci când este combinat cu cerințele specifice ale clienților, stabilește de asemenea cerințele pentru companiile care produc piese auto, servicii și accesorii. Ultima versiune a acestui standard a fost reproiectată pe baza versiunii 2015 a standardului ISO 9001 și a fost complet aliniată cu structura și cerințele sistemului de management al calității.
Consultanță ISO - Consultanță pentru Calitate

Consultanță ISO - Consultanță pentru Calitate

TÜRCERT ajută organizațiile în procesul de obținere a înregistrării ISO 9001: 2015. Consultanții experți ai TÜRCERT oferă consultanță continuă în procesul de obținere a unei Certificări ISO, asigurându-se că rezultatul final este în conformitate cu obiectivele de calitate ale organizației. Unele companii aleg această cale pentru a beneficia de avantajele de marketing asociate cu o organizație înregistrată. Altele pot decide să treacă prin acest proces pentru a demonstra o abordare structurală în metodologia lor de lucru; altele doresc să obțină acreditarea din cauza presiunii exercitate de furnizorii lor. Cu toate acestea, cel mai frecvent motiv este că ISO 9001: 2008 oferă o bază solidă pentru a crește consistența unui produs sau serviciu și, astfel, pentru a îmbunătăți satisfacția clienților.
Certificat ISO 14001 - Certificat de Calitate a Mediului ISO 14001

Certificat ISO 14001 - Certificat de Calitate a Mediului ISO 14001

KALİTÜRK® vă oferă Certificatul de Management de Mediu ISO 14000, care nu este un standard de produs, ci un standard de sistem și se concentrează mai degrabă pe modul în care se produce, decât pe ceea ce se produce. Acesta se bazează pe monitorizarea performanței de mediu și pe îmbunătățirea continuă. Impune respectarea condițiilor definite de legislația și reglementările relevante în ceea ce privește factorii de mediu. Dacă am defini Sistemul de Management de Mediu ISO 14001:2004 (SMM sau EMS în engleză) prin descrieri generale, am putea spune că: 1. Sistemul de Management de Mediu este un ciclu de activități continue de planificare, implementare, revizuire și dezvoltare desfășurate de organizație pentru a-și îndeplini obligațiile de mediu. 1.1. Performanța de mediu nu ia în considerare opiniile și interesele părților interesate. Din acest motiv, oportunitățile de îmbunătățire se extind dincolo de reducerea efectelor negative asupra mediului, incluzând și impactul educației și participării sociale asupra activităților și comportamentului organizațiilor.
Certificare - Companie de Certificare

Certificare - Companie de Certificare

Pe de o parte, stabilirea unui contact direct cu consumatorii și, pe de altă parte, crearea unei garanții pentru consumatori prin certificarea produselor și serviciilor a fost extrem de eficientă. Astăzi, în special în țările Uniunii Europene, dar și în multe alte țări din lume, se desfășoară activități de certificare a produselor și serviciilor. În Europa, Organizația Internațională de Standardizare, iar în țara noastră, Institutul Național de Standardizare, dezvoltă standarde pentru organizațiile care produc bunuri sau servicii, astfel încât acestea să respecte standardele și să ofere consumatorilor produse și servicii de calitate. Datorită acestor standarde, atât conștientizarea calității și conformității standardelor în rândul firmelor producătoare este crescută, cât și siguranța vieții și bunurilor consumatorilor este asigurată, în același timp oferind consumatorilor posibilitatea de a alege produse și servicii de încredere și prevenind înșelăciunile în ceea ce privește calitatea.
ISO 13485 - ISO 13485 Sistem de Management al Calității pentru Dispozitive Medicale

ISO 13485 - ISO 13485 Sistem de Management al Calității pentru Dispozitive Medicale

De fapt, certificatul ISO 13485 nu este o cerință absolută pentru dispozitivele medicale marcate CE conform directivelor Uniunii Europene. Cu toate acestea, este considerat un standard armonizat de către Comisia Europeană. Firmele care produc dispozitive medicale au avut un termen de tranziție până la 28 februarie 2019 pentru a trece la versiunea ISO 13485:2016. Producătorii trebuie să îndeplinească condițiile versiunii ISO 13485:2016 până la această dată pentru a-și menține certificatele ISO 13485 existente. Această ultimă versiune este compatibilă cu directivele Uniunii Europene privind dispozitivele medicale. Armonizarea standardului permite firmelor producătoare să folosească conformitatea cu standardul ca dovadă a respectării cerințelor reglementărilor legale relevante. Firmele care vor trimite dispozitive medicale în țările Uniunii Europene vor fi evaluate conform versiunii EN ISO 13485:2016 începând cu 1 aprilie 2019.